Shiva

 

Montegrappa prin Luxury Grand Store a creat special pentru Sun Wave Pharma, o editie limitata de instrumente de scris Bhav in variant de stilou si roller.

Sun Wave Pharma, compania de medicamente nutraceutice nr.1 din România, au dorit realizarea acestui obiect de artă personalizat, care încapsulează spiritul Sun Wave Pharma și al fondatorului său, Yogish Agarwal; a adus un tribut lui Bhav care înseamnă suflet, atitudine și devotament, fiind una dintre principalele caracteristici ale echipei SWP care a adus Compania în poziția de lider incontestabil.

Povestea care a inspirit acest proiect:

Shiva, eroul nostru, a vazut-o pe Sati dansand. Guru Ji ii spunea ca tehnica și gesturile sunt corecte, dar lipsește ceva.

Shiva a intervenit spunand: „Guru Ji are dreptate, erai mult prea metodica. Dupa cum se spune in tara din care vin, gesturile și tehnica erau toate corecte din punct de vedere tehnic. Dar sufletul sau emoția lipseau. Cand dansatoarea participa cu emotii, nici nu ar trebui sa isi aminteasca pasii. Pașii vin de la sine. Bhav(emotia) este ceva ce nu poți învăța. Vine catre tine daca poti crea spațiul in inima ta pentru asta. ”

Un dans fara emotie este ca un corp fara suflet!

Shiva este bhav

Adauga în Cos

Ducale Nāstase Rollerball Pen

 

Ilie Nastase, fostul nr. 1 ATP, este unul din doar 10 jucatori de tenis la nivel mondial care au castigat peste 100 de titluri profesionale ATP.Rollerul Ilie Nastase se va produce intr-o serie limitata de doar 500 de exemplare fiind un Montegrappa Special Edition creat doar pentru piata romaneasca. A fost conceput pe clasica si cea mai reprezentativa linie a producatorului italian, linia Ducale. Este fabricat exclusiv din rasina neagra ornat cu paladium. Corpul poarta semnatura celebrului jucator de tenis, iar in varful capacului gasim mingea de tenis gravata si finisata cu smalt. Instrumentul, impreuna cu semnatura si mingea de tenis, este realizat intru-totul manual.De asemenea semnatura se regaseste si pe placuta metalica de pe cutie.

Linia Ducale a aparut in 1930 ca o linie high-end a producatorului si denumirea isi are inspiratia in numele Palatului Dogilor din Venetia, un simbol al istoriei,arhitecturii si artei italienesti.

Adauga în Cos
“Personalize your dreams”